Home / Politika / PDK viziton Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, në Gjilan.

PDK viziton Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, në Gjilan.

Kryetari Pajaziti me bashkëpunëtorë ka vizituar Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, në Gjilan.

UÇK mbetet vlera më sublime e popullit të Kosovës. Kryetari Pajaziti i ka siguruar udhëheqësit e shoqatës se gjatë qeverisjes së tij, kategoria e Invalidëve do të trajtohet me dinjitetin dhe përkushtimin më të lartë.

Sakrifica e tyre është histori e përjetshme, theksoi Kryetari Pajaziti. /RadioRINIA/55 33 44

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,