Home / Fushata Zgjedhore / Për banorët e Zabelit, alternativë e vetme është Lëvizja Vetëvendosje

Për banorët e Zabelit, alternativë e vetme është Lëvizja Vetëvendosje

Banorët e Lagjes së Zabelit kanë ofruar mbështetjen e tyre për kryetarin e ardhshëm të Gjilanit, Sami Kurteshi, dhe për programin e Lëvizjes Vetëvendosje.

Banorët e pakënaqur me premtimet e pambajtura të këtij pushteti, kanë vendosur që masovikisht të mbështesin LV-në dhe të ndëshkojnë pushtetin mashtrues. Duan ndryshim rrënjësor në qeverisje, e të vetmen alternativë e shohin Lëvizjen Vetëvendosje Banorët, u shprehën të gatshëm të mbështesin edhe dy kandidatët nga kjo lagje, në kuadër të listës së LV-së, Festa Shabani dhe Shqipe Sylejmanin.

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra – Gjilan

ballina

 

 

Hapsirë e sponsorizuar

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,