Home / Fushata Zgjedhore / Revista satirike franceze “Charlie Hebdo” dikur merrej edhe me luftën në Kosovë
lufta Kosoves

Revista satirike franceze “Charlie Hebdo” dikur merrej edhe me luftën në Kosovë

Revista satirike franceze Charlie Hebdo, që u sulmua nga terroristet, në 1999 mbështeti Kosovën dhe sensibilizoi opinionin frankofon me gjenocidin që po ushtrohej në Kosovë.

Më poshtë janë disa ballina të kësaj reviste:

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,