Home / Teknologji / Samsung me procesor të ri dhe Galaxy S9?

Samsung me procesor të ri dhe Galaxy S9?

Përpara shfaqjes së ardhshme të Consumer Electronics Show në Las Vegas që do të mbahet në mes të 9 dhe 12 janarit, një numër i pajisjeve të Samsung janë nderuar për “dizajnin dhe inxhinierim të shkëlqyeshëm në teknologjinë më të fundit të elektronikës së konsumit” në 28 kategori.

Asgjë nuk është e habitshme atje, pasi shitësi më i madh në botë i telefonave njihet shpesh si një trend-krijues dhe pioner i industrisë në gara si këto.

Por përveç telefonave më të fundit të kompanisë, veshjeve, headseteve dhe monitoruesve të lojërave, disa pjesë të pashpallura të destinuara për telefonat e ardhshëm gjithashtu morën trofe të “dizajnit dhe inxhinierisë”, duke zbuluar disa gjëra diskrete që nuk dinim më parë.

Për shembull, procesori i ardhshëm i serisë së ardhshme të Samsung quhet Exynos 9 Series 9810, i cili sugjeron përmirësime masive të performancës mbi 8895 (variante të caktuara) të Galaxy S8, S8 + dhe Note 8.

Për fat të keq, ky SoC padyshim i fuqishëm është “ndërtuar në teknologjinë e procesit të gjeneratës së dytë 10nm”, që do të thotë në teori, do të jetë shumë e vështirë që Samsung të përputhet me shpejtësinë e papërpunuar dhe efikasitetin e energjisë të çip-it Snapdragon 845 të bazuar në 7nm.

Një bërthamë e CPU-ve “e përmirësuar” dhe “brezi i 3-të” mbyllin listën e përmirësimeve të zbuluara, duke e bërë betejën për ari me Snapdragon 845 aq më shumë interesante./RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,