Home / Politika / Selam “Papagalles” mos e genje opinionin!

Selam “Papagalles” mos e genje opinionin!

Gjilan – Besnik Benz, pronar i “Garage Benz Ajeti” Kompani e cila vepron edhe ne Geneve te Zvicres, pas nje komunikate te leshuar nga dega e PDK-se ne Gjilan, se kinse ai me stafin e tije po ndikon tek elektorati. Ai reagon dhe demanton keto trillime sic thote te shtepizes se shkaterruar me emrin PDK.

Benz, thote se ne nuk kemi nevoje te ndikojme tek elektorati, ngase jemi fshat tradicional Rugovian. Ai kete e ilustron edhe me fakte ngase cdo pjese e fshatit Lladove eshte e mbuluar me petkun Dardan.

Ne nje intervist te dhe Benz theksoi, une jam njeri i punes dhe rrethi im familjar dhe fqinjet e mi jan te orientuar qysh nga fillimi pro LDK-se dhe Presidentit Rugova dhe se ne s`kemi as pak arsye te ndikojme tek elektorati, ngase ketu s’ka fare elektorat tjeter pos atij Rugovian.

Per fund ai i dergon selam “papagalles” sic e quan zedhensen e PDK-se dhe i thote qe te kete kujdes kur permend emrin e kompanise se tije, dhe per kete qellim te saj etiketues une do te ushtroje padi prane organeve kompetente, ngase eshte qellimi te prishin imazhin tim te mire qe per vite te tera me mundi dhe djerse e kem krijuar une dhe familja ime, thot Besnik Benz nga Lladova ne Komunikate e leshuar . /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,