Home / Ekonomi / Shënohet Dita pa makina

Shënohet Dita pa makina

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), shënon 22 shtatorin – Ditën pa makina.

Kët ditë e shënon në organizim të përbashkët me Komunën e Prishtinës, Prizrenit, Gjakovës dhe Pejës, OJQ-të mjedisore “Lets do it Kosova”, “REC”, “Earth in Brackets”, “The WAY”, Shoqatën e Çiklistëve të Kosovës dhe institucionet tjera relevante.

Aktiviteti kryesor shënohet para objektit të Qeverisë gjegjësisht ndërtesës “Ish Rilindja”, ndërsa do të ketë aktivitete edhe në komunat e Prizrenit, Gjakovës dhe Pejës. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,