Home / Politika / Shkodra: u konstatua se nga kryesi është tërhequr vetem Shaqir Ukshini

Shkodra: u konstatua se nga kryesi është tërhequr vetem Shaqir Ukshini

Gjilan – Në mbledhjën e kryesisë së nëndëgës VI të Partisë Demokratike të Kosovës- PDK të mbajtur më 16. 04. 2014 ku present ishin edhe kordinatori Sami Hoxha dhe ish- kryetari dhe anëtari i kryesisë  së PDK-së Izmi Zeka,  u konstatua se nga kjo kryesi është tërhequr Shaqir Ukshini ( tashmë ish- kryetar i kësaj nëndege) në mënyrë individuale por jo e gjithë kryesia siq po keqinformohet opnjoni publik.

Gjithashtu Kryesia e kësaj nëndege me përkrahje unanime për kryetarë  zgjodhi aktivistin e palodhëshëm të Partisë Demokratike të Kosovës Ramadan Bunjakun i cili ështe njëri nga aktivistët e parë që nga themelimi i Partisë Demokratike të Kosovës,  njofton zëdhënsja e PDK-së, ne Gjilan Mimozë Shkodra- Bislimi. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,