Home / Argëtim / Shqiptari i Kosovës kërkon nuse në Turqi (Video)

Shqiptari i Kosovës kërkon nuse në Turqi (Video)

Në një emision që transmetohet në Turqi – “Esra Erol’da” që synon të lidh çifte – shfaqet edhe një shqiptar nga Kosova, me emrin Egzon (nga minuta 41:40).

Egzoni thotë se ka qenë prezantues në një emision në Kosovës, dhe se nuk ka ndjerë dashurinë më parë, transmeton Telegrafi.

Ai i thotë një vajze aty, që quhet Pamuk, se e pëlqen, ia zgjat dorën dhe ajo pranon të pinë bashkë nga një çaj!

Vajza thotë se nëse do të ketë diçka serioze, nuk e ka problem të jetojë në Kosovë.

Në këtë emision paraqitet po ashtu një plak me prejardhje nga Prishtina, por që moti jeton në Stamboll (nga minuta 20:00). /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,