Home / Politika / Syla: Falenderon të gjith ata që e përkrahen

Syla: Falenderon të gjith ata që e përkrahen

Gjilan – Të shumt jan ata qe kandiduan për deputet ne zgjedhjet parlamentare 2014, por qe nuk ja arriten te jen pjes e keti mandati ne ulsen e kuvendit të Kosovës, me gjithatë shumica nga keta nuk jan të zhgenjyer, por edhe pse nuk do të jen ne Kuvendin e Republikës së Kosovës ,kta do të gjejnë alternativa tjera qe te realizojn premtimin e dhën tek ata që ja besuan votën.

Shemsi Syla kandidat për deputet nga radhet e Levizjes Vetvendosje falenderon të gjith ata qe e përkrahen, ku shkruan ne rrjetin e tij social facebook.

Të dashur miq, familjarë, shokë, kolegë,  Kandidatura ime për deputet në Kuvendin e Kosovës, është një hap mjaft me rëndësi për mua. Pas një misioni që gati zgjati gjithë jetën time, me uniformë në trup, ndihem mirë që misionin tim e ushtrova deri në fund. Megjithatë borxhin ndaj Kosovës nuk mund ta lajmë kurrë, kontributi dhe sakrifica duhet të vazhdojë sidomos në këtë gjendje që ndodhemi.

Edhe pse unë nuk jam pjesë e Kuvendit të Kosovës për këtë mandat,ju njoftoj se më numërojne 6401 vota, gjë që më bën të ndihem i nderuar nga të gjithë ata që ma besuan votën.

Edhe pse jashtë Kuvendit, ajo votë e juaj e vlefshme nuk mund të shkojë dëm, unë do të kontriboj në çfarëdo mënyre që e kërkon koha. Ju falënderoj përzemërsisht për përkrahjen tuaj, për mbështetjen dhe sidomos për dëshirën për ndryshim! shkruan, Shemsi Syla VV. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,