Home / Politika / Synim i Rugovës ishte Kosova Republike dhe e pavarur, rikujton Thaçi

Synim i Rugovës ishte Kosova Republike dhe e pavarur, rikujton Thaçi

Kryeministri në detyrë, Hashim Thaçi, ka kutjuar ish-presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova, në 70-vjetorin e lindjes, përmes një postimi në rrjetin e tij social, RFacebook.

“Sot shënojmë ditëlindjen e presidentit të ndjerë Dr Ibrahim Rugova. Kosova Republikë, e pavarur dhe demokratike, e orientuar thellësisht kah komuniteti euro-atlantik, ka qenë synim i presidentit të parë,l me të cilin kam pasur bashkëpunim në momentet pivotale të historisë sonë të re. Familja e tij dhe populli i Kosovës sot janë krenarë për punën e tij të palodhshme për liri dhe pavarësi”, thuhet në postimin e Thaçit.

Rugova-Thaci2

thaciithaci_rugova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,