Home / Fushata Zgjedhore / UÇK: Nuk jemi dorëzuar

UÇK: Nuk jemi dorëzuar

Ushtria Çlirimtare Kombëtare ka mohuar që pjesëtarët e saj janë dorëzuar, pas përleshjeve të armatosura që ndodhën në Kumanovë, ashtu siç kanë deklaruar organet shtetërore në Maqedoni.

Në një komunikatë të lëshuar për media, në emër të Shtegtarit të Lirisë, thuhet se deklarimet se pjesëtarë të kësaj trupe janë dorëzuar janë mashtrime të shtetit sllavomaqedon.

Lexojeni të plotë komunikatën:

Informatat që po qarkullojnë se djemtë tanë janë dorëzuar janë të pa sakta që vinë nga Qeveria Sllavo-maqedonase që po mundohen të fitojnë betejën me skanime të tillë. Djemtë tanë janë shumë të fuqishëm sa që nuk ka kush që do t’i ndal deri në realizimin e ëndrrës shekullore Shqipëri Etnike.

Shtegtarët e Lirisë janë të fuqishëm s’ka kush që i dorëzon këta trima sepse aty gjinden një ushtri e fuqishme me djem besnik dhe me përvoja nga tri luftëra çlirimtare me emblemën e pa thyeshme UÇK që çdo betejë e kanë fituar si në 2001 edhe tani po e tregojnë fuqinë e tyre edhe me të përgatitur.

Prandaj lufta vazhdon deri në qëllimin e përbashkët Ribashkimin e trojeve Shqiptare .

Rroftë Kombi Shqiptar

Ushtria Çlirimtare Kombëtare

Me respekt Shtegtari i Lirisë

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,