Home / Politika / Vazhdon mbeshetja e fuqishme për Merita Hyseni

Vazhdon mbeshetja e fuqishme për Merita Hyseni

Gjilan –  Kandidatëja Merita Hyseni për ulëse në Parlamentin e Republikës së Kosovës nga radhët e Alenacës Kosova e Re ne Gjilan, Ka mabjtur nje takim me te rinjët e rrugës së Prishtinës ne restorant Kujtimi, ku ka shpalosur programin e AKR-së, dhe ka prezantuar kandidaturen e saj për deputete.

Hyseni ka marren mbeshtetjen e fuqishme nga te pranishmit, dhe ju premtoj atyre se do te punoj se bashku me te rinjët, pasi qe rinia qe 15 vite ka qen e anshklauar ne ket regjion, dhe ju premtoj.
Para simpatizantëve të vet ajo u shpreh se nese do të fitoj ulsen ne Parlamentin e Republikës së Kosovës doti mbroje intersat e rinisë, dhe do të jet nje shtyll e fuqishme e rinisë së Gjilanit dhe Kosovës shtoi Hyseni.

Hyseni u shpreh duke falenderuar të pranishmit për angazhimin që po e bëjnë  për punen dhe mbeshtetjen qe po i japin asaj, “ ndjehem shumë e lumtur që po e ndani kohën me mua, dhe ju ftoj që të votoni AKR dhe programin e saj. /RadioRINIA/
merita
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,