Home / Politika / Veseli: Nuk do të çohemi në syfyr me shku më i zënë ulëset në Kuvend

Veseli: Nuk do të çohemi në syfyr me shku më i zënë ulëset në Kuvend

Po më vjen turp të flas për këtë situatë, është e padinjitetshme të flitet se ku do të ulemi”. Kështu thotë Kadri Veseli për ulëset në Kuvend.

Ai thotë se PDK do të ulet aty ku e ka përcaktuar qytetari vendin. Por ka thënë se “burrnia nuk shihet se ku e zë mesin e oxhakut”.

“Me respektin e madh për z.Jakup Krasniqin por nuk duhet të shtyhemi për ulëse. Do të ishte turp i madh vetëm ta mendojmë këtë situatë, që të na ndodhë të shtyhemi.

Do t’i hapim udhë çdo varianti. Burrnia nuk shihet me zanë mesin e oxhakut”, ka thën Kadri Veseli Zëvendëskryetar dhe Nënkryetar për Politika Publike dhe Zhvillimore në Partinë Demokratike të Kosovës . /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,