Home / Politika / VETËVENDOSJE!, e vetmja me vullnet e guxim për ndryshim

VETËVENDOSJE!, e vetmja me vullnet e guxim për ndryshim

Në një takim të mbajtur me banorët e Lagjës Ramiz Cërnica, i siguruam se e vetmja alternativë që ka vullnetin, dijen dhe guximin për ta sjellur ndryshimin e shumëpritur në Gjilan, është platforma e Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe kryetari i ardhshëm i Gjilanit, Sami Kurteshi.

Nuk ishte thjeshtë një takim. Aty morëm përgjegjësi ndaj banorëve të lagjës. Besimi i tyre për ne, na obligon të punojmë fort për rezultate konkrete dhe t’i shpërblejmë me punë të mira e të dobishme për komunitetin.

Banorët, që as që e vënë në dyshim fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! u shprehën të gatshëm të dalin masivisht në zgjedhje e të votojnë vetë, të vetëvendosin për VETËVENDOSJE!-n. Mbështetje të madhe nga kjo lagje pati edhe asamblisti i ardhshëm, inxhinieri e instuktori Kushtrim Ibrahimi, për të cilin banorët patën shumë fjalë miradie./RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,