Home / Politika / Zenun Pajaziti sot vizitoi lagjen Dardania

Zenun Pajaziti sot vizitoi lagjen Dardania

Kryetari Pajaziti ka vazhdu takimet me qytetarët, sot ai ka vizituar lagjen Dardania.

Gjatë takimit me qytetarët e kësaj lagje, qytetarët shprehen shqetesimet dhe indinjaten e tyre për ndërtimet pa leje në këtë lagje si dhe hapësirat e uzurpuara.

Pushteti aktual nuk është interesuar fare për lagjen e Dardanisë, fatkeqesisht edhe projektet e Bashkimit Europian, një ndër ta edhe parku, janë degraduar dhe nuk janë mirëmbajtur në mënyrë të duhur.

Infrastruktura në lagjen e Dardanisë është një domosdoshmëri, dhe kjo do të jetë një ndër prioritetet tona tha Pajaziti.
Ankesat dhe shqetesimet që janë paraqitur sot do të shërbejnë për të ndihmuar në programin qeverisës komunal për të bërë ndryshimet e duhura në këtë lagje në të mirë të qytetarit u shpreh ai . /RadioRINIA/17 13 14 15 16

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,